Tannhelse

Tannlegeskrekk

Mange nordmenn lider av tannlegeskrekk. Dette er noe vi hos Tannlege Ribe har respekt for og er opptatt av. Hva som er årsaken til tannlegeskrekk kan være mange. Noen har hatt en eller flere dårlige opplevelser med en skoletannlege eller vanlig tannlege. Andre har gjennomgått en tidligere tannbehandling som har vært smertefull.

Uansett grunn er vi hos Tannlege Ribe bevisst på at mennesker med tannlegeskrekk skal behandles på best mulig måte. Ta gjerne kontakt med oss og fortell hvordan du har det. Vår erfaring med pasienter med tannlegeskrekk er mange, og vi har god kompetanse på å legge forholdene ekstra godt til rette for mennesker med tannlegeskrekk.

Som lindring og hjelp finnes flere gode alternativer. Hva som passer varierer fra person til person. Noen foretrekker beroligende tabletter, mens andre ønsker en annen tilnærming. De siste årene har behandlingsmåtene innen tannlegefaget endret seg, slik at boring og tannbehandling ofte oppleves mindre ubehagelig for dagens pasienter. Vårt håp er at en god dialog mellom oss og deg som pasient, vil kunne dempe din tannlegeskrekk over tid.